Over mij

Bianca Fabricius (1973)

Ervaren luisteraar

Door mijn werkervaring als Z-verpleegkundige binnen de verstandelijk gehandicapten zorg heb ik geleerd te luisteren naar ongesproken woorden, wensen aan te voelen en symbolen te gebruiken tijdens mijn werkzaamheden.

Tijdens mijn werk in de ouderenzorg heb ik mensen mogen bijstaan in de laatste levensfase. Door mijn aanwezigheid en empathisch vermogen kon ik rust brengen en aandacht geven in een moeilijke tijd.

Ervaren spreker

Sinds 2011 ben ik werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij de gemeente Enschede. Met veel plezier voltrek ik huwelijken. Tijdens de kennismakingsgesprekken komen vaak alle aspecten van het leven aan bod, waaronder ook verdrietige gebeurtenissen in ieders leven.

Mijn kracht zit in het vertalen van die emoties naar passende woorden. Mijn stijl van spreken tijdens een uitvaart kenmerkt zich door rust, inlevingsvermogen en met non-verbale communicatie het passende gevoel uitstralen.
Ik gebruik de kracht van stiltes, en voel intuïtief de juiste toon aan.

Vier het leven

Al op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met ernstige ziekte in de familiekring. Hoewel dit zwaar, verdrietig en moeilijk was, heeft het mij ook geleerd om te genieten waar je kunt en niet uit te stellen tot later.
Mooie uitdagingen die op mijn pad kwamen, ging ik niet uit de weg – ik heb bijvoorbeeld een jaar met mijn gezin in Amerika gewoond.

Want herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken!

 

Comments are closed.