Reacties

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

“Regelmatig vraag ik Bianca om tijdens een uitvaart te spreken. Zij gaat dan in gesprek met de familie die ik op dat moment begeleid. Zij vertaalt dit gesprek op een hele mooie wijze in een toespraak welke zij op een hele respectvolle wijze kan overbrengen op de aanwezige gasten. Met haar rust, warme uitstraling en presentatie weet Bianca iedereen in de zaal te raken en te ontroeren met mooie woorden van herkenning aan de overledene”.
Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding

“We zijn vol lof over jou, hoe jij onze verhalen tot een mooi verhaal kon brengen. Met aansluiting voor degene die wilde spreken. Onze woorden naar mijn vader toe, zo mooi gesproken. Jij spreekt echt vanuit je hart, Bianca. Wij als familie willen je nogmaals bedanken voor al je lieve woorden”.

“Lieve Bianca, bedankt wat jij voor ons gedaan hebt. Geweldig dat jij de eerste keer bij ons kwam en als eerst naar de kleinkinderen ging en ze alle vier persoonlijk gevraagd hebt, wat ze van opa vonden. Dat vonden wij heel erg fijn. Bianca, jij hebt er echt voor gezorgd dat wij op een bijzondere en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen. Het was een afscheid met gevoel. Bedankt”.

“Bedankt voor alle warmte. Jij sprak niet over mijn vader, maar namens mijn vader en dat maakte het afscheid extra bijzonder”.

“We hadden eerst wat weerstand, want we wisten niet wat we konden verwachten. Maar na een mooi en open gesprek met jou, waren we erg tevreden over het levensverhaal en dat gaf rust”.